Wat mijn klanten zeggen...


Dag Hilde,

 

Ik wil je al zo lang laten weten dat mijn wenkbrauwen zo mooi zijn geworden. Ze zijn nu ook veel voller. Nogmaals heel veel dank!

 

Kaat

Kaat

Kaat

Goedemorgen Hilde,

 

Joepie, goed nieuws! De verf zit er in! Het ziet er prima uit. Nu kan ik er na bijna 2,5 jaar hopelijk een streep onder trekken. Hartelijk dank voor de goede zorgen en de fijne babbel.

 

Linda

Linda

Linda

Zoals ik had beloofd zou ik een foto doorsturen hoe het geworden is.

Ik ben zeer tevreden, heel erg bedankt voor het mooie resultaat en de gezellige ontvangst, het was heel aangenaam.

 

Axelle

Axelle

Axelle

Hilde,
 
Graag wil ik u bedanken voor de meer dan geslaagde tepel en tepelhof tatoeage.
U heeft prachtig werk geleverd, ik ben super tevreden over het eind resultaat.
Het geeft me een fijn gevoel, en kan nu eindelijk het kanker hoofdstuk afsluiten.
 
Groetjes...
 
Monique
Monique

Monique

 

"Na een dubbele mastectomie en reconstructie, is de tatoeage van het tepelhof voor mij de 'finishing touch'. Een belangrijk punt in mijn genezingsproces waardoor het voor mij gemakkelijker is om weer verder te gaan en mijn kankerverhaal achter mij te laten. Hilde Dielis is echt een meester in haar vak, ze voelde meteen mijn verwachtingen aan. Het resultaat is prachtig, ze heeft me een stuk van mijn vrouwelijkheid teruggegeven."

 

An

An

An

Aan de telefoon, bij het leggen van het contact, voelde ik me al meteen op mijn gemak. De warmte en professionaliteit straalde er al meteen af. Dit gevoel werd alleen maar bevestigd tijdes de behandeling. Ik ben uitermate tevreden van het proces van de behandeling maar nog meer van het resultaat ervan. Ik kan mezelf weer helemaal accepteren en dat is dankzij de goede zorgen en betrokkenheid van jou Hilde. Heel, heel erg bedankt.

 

Vera

Vera

Vera