Welkom bij Permedic

Wie ben ik?

Ik ben een Officieel Gecertificeerde deskundige in permanente make-up, medische pigmentatie, microblading en littekencamouflage.

Mijn naam is Hilde Dielis. Ik ben jarenlang Hospitaal afgevaardigde geweest bij marktleider Pfizer in de oncologie en stond dus in direct contact met de gezondheidssector.

Ondertussen deed ik ook een opleiding beeldhouwen en schilderen aan de Kunstacademie van Genk, waarbij oog voor detail en vormgeving uiteraard zeer belangrijk zijn. Mijn drang naar perfectie werd hierdoor nog aangescherpt en daarom besloot ik nog een andere, gespecialiseerde opleiding te volgen in permanente make-up en medische pigmentatie, met de bedoeling mensen te helpen in het herwinnen/vergroten van hun zelfvertrouwen. Ik dacht hierbij ook aan de oncologische patiënten die ik in mijn lange periode als hospitaal afgevaardigde had ontmoet: mensen met borstreconstructie terug met herwonnen zelfvertrouwen door het leven te laten gaan is nu één van mijn vele doelstellingen. Maar ook mensen er "gewoon" beter uit te laten zien en/of ze mooier te maken is mijn missie.

Sinds vele jaren ben ik nu bevoegd en gespecialiseerd in micropigmentatie, Microblading, haarsimulatie en permanente make-up, zowel voor lippen, ogen en wenkbrauwen; ook littekencorrectie en tepel- en tepelhofpigmentatie behoren tot mijn expertise.

Ik werk samen met een aantal plastische chirurgen en die samenwerking loopt uitstekend.

Iedereen, vrouw en/of man, is bij mij van harte welkom voor een eerste vrijblijvend/kosteloos gesprek. Ik toon dan graag aan de hand van foto's (voor en na) wat de mogelijkheden van de gewenste behandeling(en) zijn.

Daarna pas kan de klant/patiënt zijn lot met gerust hart en geweten in mijn handen leggen. Ik geef me er rekenschap van dat dit niet altijd evident is, maar het is wel essentieel.

Perfect vakmanschap en een zeer persoonlijke benadering in een veilig kader: dat is voor Permedic de missie en ook mijn persoonlijke drijfveer. Hierdoor kan ik me ook van anderen onderscheiden.

Neem gerust contact met me op...

 

Hilde Dielis